Team

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!
Hier stellen we het team aan u voor.

Erik Kramers, Tandarts/Implantoloog(BIG nr: 99032128502):

Erik (1965) is in 1991 aan het ACTA(academisch centrum tandheelkunde Amsterdam) afgestudeerd. Na het afstuderen heeft hij 2 jaar bij verschillende tandartsen gewerkt. Van 1993 tot 2011 had hij samen met Joep Rieter een tandartsenpraktijk in Alkmaar. Naast de algemene praktijk, heeft hij ook een bijzondere belangstelling voor implantologie en esthetische tandheelkunde. Vanaf 2011 is de praktijk in handen van Erik en is de praktijknaam Tandartsengroepspraktijk Alkmaar geworden. Al tijdens zijn studie werd hij erg geënthousiasmeerd door implantologie. Ook een kaakchirurgie stage in Groot-Brittannië droeg daar aan bij. Na veel postdoctorale cursussen implanteert hij nu ook zelf. De esthetische tandheelkunde wekt zijn bijzondere belangstelling. Tevens staat hij ingeschreven in het kwaliteitsregister ( KRT). Zijn grote hobby’s zijn zeilen en saxofoon spelen.

Martine Bos, Tandarts(BIG nr: 59913177402):

Martine (1984) is sinds juli 2010 afgestudeerd als tandarts aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Als afstudeerrichting heeft zij gekozen voor endodontologie(wortelkanaalbehandelingen). Haar affiniteit ligt naast de wortelkanaalbehandelingen ook bij het behandelen van kinderen. Na haar afstuderen is Martine direct bij TGP Alkmaar aan het werk gegaan waar zij van maandag t/m donderdag te vinden is. Eén keer in de week, op donderdag, werkt zij ook in de avond. Martine kent onze praktijk al vele jaren omdat zij al van jongs af aan patiënt bij ons is.

Sandra Zonneveld,  Mondhygiëniste Bachelor of Health.

Ik ben Sandra Zonneveld. Sinds 28 mei 2018 ben ik werkzaam als mondhygiënist bij  TGP Alkmaar. Ik heb de opleiding Mondzorgkunde gevolgd in Amsterdam. Mondzorgkunde is een HBO Bachelor opleiding die 4 jaar duurt. Ik ben erg blij deel uit te mogen maken van dit professionele en vrolijke team van TGP. Naast mijn werk besteed ik graag aandacht aan mijn twee zonen en sport ik graag in de buitenlucht. Naast mijn werk als mondhygiënist geef ik ook sportles. Door les te geven hoop ik andere mensen te motiveren om meer te bewegen en ze te helpen om zich fit en energiek te voelen. Het motiveren en helpen van mensen komt ook terug in mijn werk als mondhygiënist. Graag bekijk ik samen met de patiënt op welke manier het haalbaar is om een gezonde mond te krijgen (of te behouden natuurlijk!).

Manon Baas, Mondhygiëniste.

Manon (1979) is in 2003 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de ACTA. In 2003 is zij gaan werken in een algemene praktijk en parodontologie/implantologie praktijk waar zij veel werkervaring heeft opgedaan. Manon werkt op donderdag en vrijdag, daarnaast is zij ook werkzaam in een vrijgevestigde mondhygiënepraktijk en een algemene praktijk.

Renske Smit, Preventieassistente:

Renske (1988) is in januari 2011 begonnen als tandartsassistente bij een kindertandarts.
Naast haar werk heeft zij haar diploma voor tandartsassistente behaald.
Intern is Renske opgeleid tot preventieassistente om vervolgens in 2017 ook hiervoor haar diploma te behalen. In oktober 2014 is Renske bij TGP Alkmaar komen werken als preventieassistente. Op maandag en dinsdag heeft zij haar eigen preventie agenda. Op donderdag middag en avond assisteert zij tandarts Bos.

Samantha de Haas – Baggerman, Preventieassistente:

Samantha (1986) is in 2021 als stagiair bij Tandartsengroepsprakrijk Alkmaar in dienst gekomen en heeft inmiddels zowel haar diploma gehaald voor tandartsassistente als preventieassistente. Zij assisteert aan de stoel op maandag, dinsdag en donderdag. Op vrijdag heeft zij haar eigen preventie agenda.

Na 15 jaar diverse functies bij cosmetica merken te hebben bekleed en les te hebben gegeven op de vakopleiding visagie werd het tijd voor verandering en heeft zij besloten een oude interesse op te pakken. Met veel plezier en ambitie gaat zij aan het werk en hoopt zij in de jaren die komen nog verder te mogen groeien binnen dit mooie vak.

Annemarie Potma, Balie assistente:

Annemarie (1964) is sinds 1 mei 2013 werkzaam als assistente in onze praktijk.
Zij is afgestudeerd in 2002 en beoefent haar vak met veel plezier. Annemarie werkt aan de balie en alleen op dinsdag kunt u haar aan de stoel treffen.

Florence van der Wel, Assistente:

Florence (1970) heeft van 2000 t/m 2010 in deze praktijk gewerkt.
Sinds 1 december 2016 is zij weer terug.
In 1989 is zij in Amsterdam begonnen in een praktijk waar zij intern is opgeleid. Florence werkt op maandag en woensdag met veel plezier aan de stoel. Op de dinsdag zult u Florence aan de balie treffen.

Kirsten Haakman, Assistente:

Kirsten () werkt in de praktijk sinds september 2023.

Zij heeft vele jaren gewerkt in een zorgwinkel, maar was toe aan een nieuwe uitdaging.

U kunt haar op maandag of woensdag aan de stoel tegenkomen. Op vrijdag zit zij aan de balie.