Team

Ons team staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!
Hier stellen we het team aan u voor.

Erik Kramers, Tandarts/Implantoloog(BIG nr: 99032128502):

Erik (1965) is in 1991 aan het ACTA(academisch centrum tandheelkunde Amsterdam) afgestudeerd. Na het afstuderen heeft hij 2 jaar bij verschillende tandartsen gewerkt. Van 1993 tot 2011 had hij samen met Joep Rieter een tandartsenpraktijk in Alkmaar. Naast de algemene praktijk, heeft hij ook een bijzondere belangstelling voor implantologie en esthetische tandheelkunde. Vanaf 2011 is de praktijk in handen van Erik en is de praktijknaam Tandartsengroepspraktijk Alkmaar geworden. Al tijdens zijn studie werd hij erg geënthousiasmeerd door implantologie. Ook een kaakchirurgie stage in Groot-Brittannië droeg daar aan bij. Na veel postdoctorale cursussen implanteert hij nu elke vrijdag zelf in verschillende praktijken. De esthetische tandheelkunde wekt zijn bijzondere belangstelling. Tevens staat hij ingeschreven in het kwaliteitsregister ( KRT). Zijn grote hobby’s zijn zeilen en saxofoon spelen.

Martine Bos, Tandarts(BIG nr: 59913177402):

Martine (1984) is sinds juli 2010 afgestudeerd als tandarts aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Als afstudeerrichting heeft zij gekozen voor endodontologie(wortelkanaalbehandelingen). Haar affiniteit ligt naast de wortelkanaalbehandelingen ook bij het behandelen van kinderen. Na haar afstuderen is Martine direct bij TGP Alkmaar aan het werk gegaan waar zij van maandag t/m vrijdag te vinden is. Eén keer in de week, op donderdag, werkt zij ook in de avond. Martine kent onze praktijk al vele jaren omdat zij al van jongs af aan patiënt bij ons is.

Sandra Zonneveld,  Mondhygiëniste Bachelor of Health.

Ik ben Sandra Zonneveld. Sinds 28 mei 2018 ben ik werkzaam als mondhygiënist bij  TGP Alkmaar. Ik heb de opleiding Mondzorgkunde gevolgd in Amsterdam. Mondzorgkunde is een HBO Bachelor opleiding die 4 jaar duurt. Ik ben erg blij deel uit te mogen maken van dit professionele en vrolijke team van TGP. Naast mijn werk besteed ik graag aandacht aan mijn man en twee zonen van 8 en 10 jaar oud en sport ik graag in de buitenlucht. Naast mijn werk als mondhygiënist geef ik ook sportles. Door les te geven hoop ik andere mensen te motiveren om meer te bewegen en ze te helpen om zich fit en energiek te voelen. Het motiveren en helpen van mensen komt ook terug in mijn werk als mondhygiënist. Graag bekijk ik samen met de patiënt op welke manier het haalbaar is om een gezonde mond te krijgen (of te behouden natuurlijk!).

Manon Baas, Mondhygiëniste.

Manon (1979) is in 2003 afgestudeerd als mondhygiëniste aan de ACTA. In 2003 is zij gaan werken in een algemene praktijk en parodontologie/implantologie praktijk waar zij veel werkervaring heeft opgedaan. Manon werkt op vrijdag, daarnaast is zij ook werkzaam in een vrijgevestigde mondhygiënepraktijk en een algemene praktijk.

Marloes Nanne, Mondhygiëniste.

Sinds juli 2019 is zij werkzaam bij TGP Alkmaar. Zij heeft de 4-jarige HBO Mondzorgkunde opleiding gevolgd in Amsterdam. Gelijk na haar afstuderen is zij gestart bij deze praktijk op de donderdag en vrijdag. Elke donderdag is Marloes ook werkzaam in de avonduren. Naast de werkzaamheden in een algemene tandartsenpraktijk werkt zij ook nog één dag in de week bij een orthodontie praktijk. Marloes staat voor het behoud van een gezonde en stabiele mondgezondheid.

Marga Ligthart, Officemanager:

Marga (1957) is sinds 1993 werkzaam in de praktijk van Kramers.
Zij beheert de agenda, verzorgt de administratie en de boekhouding. Bij haar kunt u terecht voor het maken van afspraken, vragen over begrotingen,
behandelingen en betalingen. Marga heeft een interne opleiding gehad tot assistente.
Zij is multi-inzetbaar, dus u kunt haar ook in de behandelkamers aantreffen.

Renske Smit, Preventieassistente

Renske (1988) is in januari 2011 begonnen als tandartsassistente bij een kindertandarts.
Naast haar werk heeft zij haar diploma voor tandartsassistente behaald.
Intern is Renske opgeleid tot preventieassistente om vervolgens in 2017 ook hiervoor haar diploma te behalen. In oktober 2014 is Renske bij TGP Alkmaar komen werken als preventieassistente. Van maandag t/m woensdag heeft zij haar eigen preventie agenda. Op donderdag middag en avond assisteert zij tandarts Bos.

Annemarie Potma, Assistente:

Annemarie (1964) is sinds 1 mei 2013 werkzaam als assistente in onze praktijk.
Zij assisteert ook bij het implanteren. Op donderdag kunt u haar  aan de balie treffen. Zij is afgestudeerd in 2002 en beoefent haar vak met veel plezier.

 

Florence vd Wel, Assistente:

Florence (1970) heeft van 2000 t/m 2010 in deze praktijk gewerkt.
Sinds december 2016 is zij weer terug.
In 1989 is zij in Amsterdam begonnen in een praktijk waar zij intern is opgeleid. Florence werkt op maandag en woensdag met veel plezier aan de stoel.

Marc Oostmeijer, Assistent:

In februari 2018 ben ik bij TGP Alkmaar terecht gekomen als 2e jaar stagiair. Na deze periode ben ik doorgestroomd naar de afdeling kaakchirurgie in het NWZ. Hier heb ik veel gezien en geleerd. Toen ik in mijn examenjaar mocht kiezen waar ik mijn laatste stage wilde doen was die keuze snel gemaakt. Na elders werkervaring op te hebben gedaan ben ik hier nu met heel veel plezier werkzaam op dinsdag en donderdag.

Nicolette Metselaar, Assistente:

Nicolette (1978) is sinds september 2008 werkzaam in onze praktijk.
Zij is 6 jaar werkzaam als tandartsassistente en begonnen in een praktijk in Heiloo, waar zij intern is opgeleid.