Onze praktijk


U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan behandelingen. Naast de reguliere tandheelkunde zijn wij gespecialiseerd in implantologie, endodontologie (wortelkanaalbehandelingen) en esthetische tandheelkunde.

Openingstijden:

maandag: 8.30 tot 16.45

dinsdag: 8.30 tot 16.45

woensdag: 8.30 tot 16.45

donderdag: 8.30 tot 20.45

vrijdag: 8.30 tot 16.15

U kunt ons telefonisch bereiken tijdens onze openingstijden op telefoonnummer: 072-5200300. Via ons e-mailadres kunt u ons ook bereiken ( info@tgpalkmaar.nl), maar voor het maken van een afspraak is het makkelijker om telefonisch contact met ons op te nemen.

Verschillende behandelingen proberen wij zoveel mogelijk te combineren ( bv. mondhygiëniste en controle). Voor een afspraak bij de tandarts wordt u altijd bij dezelfde tandarts ingepland. Wel verwijzen zij naar elkaar door, als dit door een verschil in specialisme nodig is. Wilt u meer weten over onze specialisaties, neem dan gerust contact met ons op!

Mocht u onverhoopt verhinderd zijn dan kunnen bestaande afspraken tot 2 werkdagen (48 uur) ervoor kosteloos gewijzigd worden. Wij kunnen dan de vrijgekomen tijd weer aan een andere patiënt aanbieden. Wanneer u ons niet tijdig afbelt zijn wij helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd bij u in rekening te brengen. De kosten hiervoor bedragen € 20,- per 10 minuten.